KEDVES MOZOGNI VÁGYÓK!

László Bíbor vagyok, 20 éve foglalkozom klasszikus balettel. Idővel a szenvedélyből hivatás lett! 7 éve foglalkozom mozgásfejlesztéssel. Nagyon fontos számomra a szakmai hitelesség, így táncpedagógus tanulmányaim mellett elvégeztem két sportszakirányú felnőttképzést is és úgy gondolom, hogy a szakma folyamatos tanulást igényel, így előszeretettel veszek részt különböző továbbképzéseken.

A táncoktatás során az órák preventív, tudatos, szakmailag megalapozott felépítésének fontosságát helyezem előtérbe. Magán- és páros óráim keretein belül személyi edzéssel, egyénre szabott balettoktatással, különböző kategóriákban táncversenyekre és esküvői táncra való felkészítéssel egészítem ki tanításom.

TANULMÁNYAIM:

  • 2023: Art Edzőképzés – Életmód és táplálkozási tanácsadó 
  • 2023: Art Edzőképzés – Gerinc tréning
  • 2022: Art Edzőképzés – Posztnatális tréning: szülés utáni regeneráció 
  • 2020 – 2022: Magyar Táncművészeti Egyetem – Klasszikus balett táncpedagógus- MA
  • 2020- 2021: Art Edzőképzés – Személyi edző
  • 2019-2020: Mandala Movement – Fitnesz Instruktor
  • 2017-2020: Magyar Táncművészeti Egyetem – Klasszikus balett táncos és próbavezető – BA


Foglalkozásaimat a maximális figyelem érdekében maximum 6 fős csoportokban vezetem.

Kiscsoportos órák, felszabadult légkör, prémium környezetben!

Az óratípusokról bővebben olvashatsz ITT!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok! 🙂

VÉLEMÉNYEK RÓLAM:

,,Azért szeretem Bibi óráit, mert nagyon figyelmesen és segítőkészen tanít. Mindig mindent nagyon részletesen átveszünk, és mindenkire odafigyel, hogy jól csinálja-e a feladatot. Nagyon jó hangulatban, kellemes környezetben telnek az órák, mindig kapok tőle egy nagy adag endorfint a napra. :)”

Jólesz Zsófia

,,Bibi hatalmas szaktudása és szakmai alázata, valamint kreativitása teszi, olyan oktatóvá akinek a kezei alatt a fejlődés garantált. Csak ajánlani tudom!!!

Kovács Efraim

,,Csodás órákat tart, odafigyel az emberekre, prioritás, hogy mindenki biztonságban tudjon fejlődni! Nagyon szuper mind a stretching, mind a balett nála, ajánlom minden mozogni vágyónak!”

Juhász Amarilla

,,Mindenkire odafigyel, csodálatos órákat tart! Tőle csak sikerélménnyel lehet távozni! 😊 Szeretettel ajánlom az óráit mindenkinek!”

Rajszki-Takács Dorina

,,Fantasztikus szakEMBER, fantasztikus művész! Egy csoda Ő! 😍 Csak ajánlani tudom!”

Debity Boglárka